latinica  ћирилица
18/08/2019 |  13:32 ⇒ 20:08 | Autor: SRNA

Vasić: Naša perspektiva su mladi

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Kostadin Vasić izjavio je danas da ova stranka raste i napreduje, a da su njena perspektiva mladi.
Kostadin Vasić - Foto: SRNA
Kostadin VasićFoto: SRNA

Vasić, koji je prisustvovao izbornoj skupštini Aktiva mladih Ujedinjene Srpske u Zvorniku, kaže da ova stranka nastavlja da podmlađuje svoj kadar.

- Ujedinjena Srpska vodi računa o mladom i perspektivnom kadru, čemu svjedoči i današnja izborna skupština Aktiva mladih na kojoj je izabrano mlado i perspektivno rukovodstvo - rekao je Vasić novinarima.

Za predsjednika Aktiva mladih Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Zvorniku danas je osamnaestogodišnji Milenko Božić, koji je rekao da će nakon školovanja, kao budući magistar elektrotehnikih nauka, ostati da radi u svojoj zemlji, jer su joj potrebni mladi školovani i perspektivni kadrovi.

On je naglasio da će se na izabranoj funkciji zalagati za prava mladih, njihove mogućnosti za školovanje i napredovanje u struci, kako bi doprinijeli boljem i komfornijem životu u svom gradu i zemlji.

Predsjednik zvorničkog Gradskog odbora ove stranke Siniša Ilić smatra da je konstituisanje Aktiva mladih veliki dan za Ujedinjenu Srpsku u Zvorniku, jer su mladi motor i snaga svake političke organizacije i društva u cjelini.