X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
21/08/2019 |  08:00 ⇒ 17:30 | Izvor: RTRS

TV turnir šampiona: Šartr-Tatran Prešov (RTRS, 17.30) i Izviđač-Vojvodina (RTRS plus, 21.00)

Na 51. Međunarodnom rukometnom TV turniru šampiona Doboj 2019. danas su na programu tri meča. Naša televizija prenosiće dva susreta.
Rukometni TV turnir „Doboj 2019.“: Šartr-Tatran(Ilustracija:RTRS) -
Rukometni TV turnir „Doboj 2019.“: Šartr-Tatran(Ilustracija:RTRS)

Na programu RTRS-a od 17.30 časova možete pratiti susret Šartr-Tatran Prešov, a na RTRS plus od 21.00 časova meč Izviđač-Vojvodina.

U 19.15 časova planiran je susret Sloge i Eurofarma.

Prvog takmičarskog dana ekipa domaćina - Sloga porazila je Peking iz Kine rezultatom 30:28, Eurofarm Rabotnik iz Bitolja i Lucern remizirali su 24:24, dok je branulac titule Tatran Prešov pobijedio Izviđač 34:16.

Na Turniru, koji će trajati do 24. avgusta, učestvuje osam ekipa koje su podijeljene u dvije grupe.

Osim domaćina - dobojske Sloge, učestvuju Izviđač iz Ljubuškog, Tatran Prešov iz Slovačke, Vojvodina iz Srbije, Peking iz Kine, Krins iz Švajcarske, Eurofarm iz Sjeverne Makedonije i Šartr iz Francuske.

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju ima višedecenijsku tradiciju i predstavlja jednu od najkvalitetnijih i najcjenjenijih rukometnih priredbi u regionu i svijetu.

Na ovom turniru nastupali su Monpelje, Siudad Real, Nordhorn, Steaua, Gumersbah, CSKA, Barselona, Vesprem, Partizan, Pelister, Crvena zvezda, Metaloplastika, Zagreb, Borac i drugi šampionski klubovi.

Medijski sponzor Turnira je Radio-televizija Republike Srpske. Na našem programu svakodnevno možete pratiti dva meča i hroniku dešavanja.