latinica  ћирилица
06/09/2019 |  15:27 ⇒ 20:20 | Autor: RTRS

Borac i Vojvodina igraju za Saru

Fudbaleri Borca i novosadske Vojvodine večeras će na Gradskom stadionu u Banjaluci odigrati prijateljsku utakmicu koja će imati i humanitarni karakter.
Stadion FK Borac - Foto: RTRS
Stadion FK BoracFoto: RTRS

Prihod od prodatih ulaznica namijenjen je za liječenje Sare Vujinović, koja od rođenja boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

Početak je u 19.30 časova.

- Čast mi je što sam u Republici Srpskoj i što igramo protiv Borca. Drago mi je što je Borac stabilan i što se diže. Želim im da igraju Evropu, odnosno da budu bar među četiri najbolja kluba u BiH. Što se tiče večerašnje utakmice, želim da provjerim formu svih mojih igrača. Rezultat nije najbitniji. Bitno je da se niko ne povrijedi, da ljudi uživaju u dobrom fudbalu, te da skupimo što više sredstava za Saru - rekao je trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Trener Borca Branislav Krunić ističe da je velika čast igrati sa Vojvodinom.

- Biće to idealna prilika da vidimo gdje se nalazimo u odnosu na klub koji je među vodećima u Srbiji. Bitno je da se niko ne povrijedi i da pružimo dobru partiju. Svima ću pružiti šansu i želim da bude što više gledalaca, kako bi skupili što više novca za našu Saru - kaže Krunić.