latinica  ћирилица
06/09/2019 |  17:38 ⇒ 19:56 | Autor: SRNA

Mladi su budućnost - 35.000 članova SNSD-a mlađe od 28 godina

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Trebinju da je od 196.000 članova SNSD-a 35.000 mlađe od 28 godina, te da su mladi budućnost te stranke i cijele Republike Srpske.
Trebinje - SNSD - Foto: SRNA
Trebinje - SNSDFoto: SRNA

Dodik je posjetio šesti skup Mladih socijaldemokrata "eMeSdijaDa 2019" u trebinjskom "Gradu sunca" koji je okupio više od 500 mladih i izrazio zahvalnost rukovodstvu što istrajava i organizuje ovakve skupove.

"Drago mi je što su u Trebinju i što interes za SNSD ne slabi. Od 196.000 članova mi smo evidentirali da mlađih od 28 godina ima 35.000", rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, mladi su na mnogim važnim pozicijama u Republici Srpskoj, a ima i onih koji su postali načelnici i poslanici.

- Ovo je dokaz da SNSD pridaje značaj mladima, a sve skupa ovo je prilika da vidimo šta smo dobro uradili i da se pripremimo za naredne izbore na kojima očekujemo veliku pobjedu - rekao je Dodik.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić naveo je da je ovo tradicionalni i edukativni kamp koji je prvi put organizovan u Trebinju.

- Više od 500 mladih ljudi je ovdje prisutno, imamo edukativni dio, predavanja na kojima se pričalo o važnim temama - ističe Šulić.

On je dodao da su mladi SNSD-a spremni za izbore naredne godine.

- Mladi će preuzeti još veću odgovornost, više od 30 odsto mladih biće na listama, a kreiraćemo i nove politike - kaže Šulić.

On je naglasio da je od velike važnosti što mladi SNSD-a imaju veliku podršku predsjednika stranke Milorada Dodika i zahvalio mu za to.