latinica  ћирилица
06/09/2019 |  22:11 ⇒ 22:13 | Autor: SRNA

Raspušten GO PDP Doboj, Vasiljević povjerenik

Gradski odbor PDP-a u Doboju raspušten je, a za povjerenika je imenovan Slobodan Vasiljević koji ima puno povjerenje i podršku PDP-a da u lokalnoj Skupštini djeluje opoziciono, rekao je večeras predsjednik PDP-a Branislav Borenović.
Borenović i Crnadak u Doboju - Foto: SRNA
Borenović i Crnadak u DobojuFoto: SRNA

Borenović je ocijenio da je Doboj specifična sredina u kojoj neće biti nimalo jednostavno biti opozicija, ali da je to ispravna odluka.

- U Doboju je potreba da postoji korektivni politički faktor sa ljudima koji će sasvim otvoreno i kritički ukazati na izazove sa kojima se ovaj grad susreće i da utiče da vlast bolje radi svoj posao - izjavio je Borenović novinarima u Doboju.

On je naveo da je Predsjedništvo PDP-a 30. avgusta donijelo odluku o raspuštanju Gradskog odbora PDP-a Doboj zbog poremeđaja u funkcionisanju ovog odbora i da je imenovan povjerenik.

Odbornik PDP-a u dobojskoj Skupštini Slobodan Vasiljević rekao je da PDP u Doboju trenutno radi dvije paralelne stvari koje se odnose opoziciono političko djelovanje, te aktivnosti na rekonstrukciji i osnaživanju gradskog odbora kako bi se u radu približio građanima.