latinica  ћирилица
07/09/2019 |  08:30 | Autor: SRNA

Savez logoraša bira novo rukovodstvo

Savez logoraša Republike Srpske održaće danas u Banjaluci redovnu izbornu skupštinu na kojoj će biti izabrano rukovodstvo ove organizacije.
Savez logoraša Republike Srpske - Foto: SRNA
Savez logoraša Republike SrpskeFoto: SRNA

Predsjednik Saveza Branislav Dukić rekao je ranije Srni da je Predsjedništvo Saveza logoraša Srpske donijelo odluku da se za predsjednika Saveza kandiduju Anđelko Nosović iz Banjaluke, predsjednik Skupštine Saveza logoraša Slobodan Mrkajić iz Istočnog Sarajeva i predsjednik Upravnog odbora Saveza logoraša Zoran Grahovac iz Mrkonjić Grada.

On je naveo da više ne želi da bude kandidat za predsjednika Saveza, jer smatra da je vrijeme da se obnove nove snage u toj organizaciji.

- Vrijeme je da na čelo Saveza logoraša Republike Srpske dođe neko drugi i da nastavi kontinuitet onoga što sam ja radio sa prethodnim Predsjedništvom Saveza - istakao je Dukić.

On je naveo da je za vrijeme njegovog mandata do sada urađeno mnogo posla u Savezu logoraša, napominjući da su registrovani svi logoraši, logori, te snimljeno 20 dokumentarnih filmova.

Izborna skupština Saveza logoraša Republike Srpske zakazana je za 12.00 časova u prostorijama Narodne skupštine Republike Srpske.