latinica  ћирилица
09/09/2019 |  08:13 ⇒ 16:51 | Autor: RTRS

Doček zlatnih odbojkašica na RTRS (21.00); Bošković: Znam da je Srpska ponosna na nas (VIDEO)

Zlatne odbojkašice Srbije biće dočekane večeras u 21.00 časova u Beogradu. Doček će prenositi naša televizija. Bilećanka Tijana Bošković srećna je zbog novog zlata i poručuje da zna da je Republika Srpska ponosna na uspjeh odbojkašica Srbije.
Tijana Bošković (foto:CEV) -
Tijana Bošković (foto:CEV)

Boškovićeva nije mogla da sakrije oduševljenje nakon trijumfa protiv Turske u finalu Evropskog prvenstva za odbojkašice.

Korektor odbojkaške reprezentacije Srbije rekla je da je veoma srećna zbog uspjeha koje su odbojkašice postigle.

- Drugi put za redom uzimamo zlato i veoma sam srećna i ponosna. Ne znam šta da kažem... Bilo je čudesno igrati u ovom ambijentu. Turska je igrala fantastično, a ja sam srećna što smo mi završili ovako. Ovo je veliki uspjeh i ponosna sam. Znam da je i Republika Srpska ponosna na nas, i drago mi je što smo naš narod učinili srećnim - rekla je Boškovićeva.

Boškovićeva je proglašena za najkorisniju igračicu (MVP) Evropskog prvenstva, a ona je ovo priznanje dobila i na prethodnom EP. 

Ona je finalni meč završila sa 23 poena, a Srbija je odbranila zlato osvojeno pre dve godine.

Pored Tijane Bošković, još jedna igračica iz Republike Srpske, ponovo se dokopala zlata, a to je Brankica Mihjalović.

Doček zlatnih odbojkašice iz Turske je večeras u 21.00, tradicionalno na čuvenom balkonu, ispred Skupštine grada Beograda. Doček će prenositi naša televizija.