X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
12/09/2019 |  17:35 ⇒ 17:36 | Izvor: SRNA

Prijem za veterane FK Crvena zvezda i Borac

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković organizovao je danas u Banjaluci prijem za veterane fudbalskih klubova Crvena zvezda i Borac, povodom odigravanja humanitarne utakmice, čiji je organizator Fondacija "Djeca nam se rađala".
Prijem za veterane Zvezde i Borca (Foto: Vlada Srpske) -
Prijem za veterane Zvezde i Borca (Foto: Vlada Srpske)

Višković je zahvalio veteranima Crvene zvezde"i Borca što su se rado odazvali pozivu da odigraju humanitarnu utakmicu, koja ima za cilj promociju nataliteta u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Premijer je upozano goste o pronatalitenoj politici u Republici Srpskoj i mjerama koje u tom pravcu preduzima Vlada Srpske, te istakao da je u promociji nataliteta važan angažman svakog građanina.

Današnjem prijemu prisustvovali i predsjednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijajlović, nekadašnji predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić, te predsjednik fondacije "Djeca nam se rađala" Vlado Đajić.

Na Gradskom stadionu u Banjaluci danas se održava humanitarna utakmica veterana fudbalskih klubova beogradske Crvene zvezde i banjalučkog Borca s ciljem podizanja svijesti o značaju povećanja nataliteta u Republici Srpskoj.