latinica  ћирилица
13/09/2019 |  18:50 ⇒ 21:26 | Autor: TANЈUG

Dodik Vučiću: Čitav narod vam je zahvalan, važno nam je da je Srbija ovdje

Važno nam je da je Srbija ovdje, da pokazuje da je ovdje i da zajedno rješavamo pitanja, poručio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.
Dodik i Vučić (Foto: instagram.com/ buducnostsrbijeav) -
Dodik i Vučić (Foto: instagram.com/ buducnostsrbijeav)

On je u Drvaru, u Federaciji BiH, domaćin predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Vučić boravi u Drvaru povodom obilježavanja "Dana sjećanja" - pomen na stradale Srbe u 20. vijeku, a obišao je vrtić "Majka hrabrost".

Dodik je poručio stanovnicima Drvara, koji su se okupili da dočekaju srpskog predsjednika, da su došli da im kažu da su uz njih, da će biti uz njih i da će zajedno prolaziti kroz mnoge druge izazove.

-Tu smo da gradimo novi život, zajedno smo sa vama - poručio je Dodik.

On je istakao da Vučić bezgranično pomogao srpski narod, u četiri opštine u Federaciji, kao i 63 opštine u Republici Srpskoj, te da se zahvaljujući njemu sprovod projekte i grade objekti koji će obilježiti prisustvo Srbije u tim opštinama.

- Čitav narod vam je zahvalan. Vjerujem da vi ni sami ne znate koliko poštovanja uživate u narodu i koliko se cijeni vaša podrška. Važno nam je da je Srbija ovdje, da pokazuje da je ovdje sa nama, da zajedno sa vama rješavamo pitanja - rekao je Vučić.

- Republika Srpska stoji i pomaže koliko može, i Srbija je tu. Zajedno smo ovdje i uvjeren sam da ćemo obnoviti Drvar kao jedno savremeno i pravo mjesto za život - zaključio je Dodik.