latinica  ћирилица
15/09/2019 |  19:28 ⇒ 16/09/2019 | 08:02 | Autor: RTRS

Milinović: Odličan turnir, sljedeći još bolji (VIDEO)

Imali smo fantastačan tenis u proteklih sedam dana. Odrađen je odličan posao, a već sada idemo sa pripremama za narednu godinu, poručio je Draško Milinović, predsjednik Organizacionog odbora teniskog čelendžera Srpska open.
Draško Milinović - Foto: RTRS
Draško MilinovićFoto: RTRS

Finalnim mečom između Holanđanina Talona Grikspora i Sumita Nagal  iz Indije  spuštena je zavjesa na 18. po redu ATP čelendžer turnir Srpska open.

U zanimljivom finalu slavio je teniser iz Holandije, a predsjednik Organizacionog odbora turnira Draško Milinović,  već ističe da slijede pripreme za novi smotru.

- Gledali smo jedan fenomenalan tenis. Već sada idu pripreme za novu smotru, uz nadam se i bolje uslove za sve, i da ćemo 2020. godinu dočekati spremni kao nikada do sada. Sjajna sedmice je iza nas - istakao je Milinović.

 On je dodao da je posebno ponosan što je turnir doživio punoljetstvo, i da je tako Banjaluka, ali i Republika Srpska punim kapacitetom ušla na svjetsku tenisku mapu.

Ovom pobjedom Grikspor je osvojio 80 bodova za svjetsku rang listu.

Pokrovitelj turnira, čiji je nagradni fond 46.600 evra, bila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, a generalni sponzor je kompanija Prointer.