latinica  ћирилица
18/09/2019 |  12:18 ⇒ 12:19 | Autor: SRNA

Brkić: Prijetnje Stuparu i Rađenu nisu prijavljene

Načelnik banjalučke Policijske uprave Miloš Brkić rekao je da ovoj upravi nije prijavljeno da su advokat Dragan Stupar i njegov klijent Đorđe Rađen dobili prijeteće poruke prije početka suđenja za klevetu protiv Davora Dragičevića.
Miloš Brkić i saradnici na konferenciji za novinare - Foto: SRNA
Miloš Brkić i saradnici na konferenciji za novinareFoto: SRNA

- Nemamo saznanja za tako nešto, a ukoliko se desilo, pozivam oštećene da to prijave, s obzirom na to da je riječ o krivičnom djelu koje se goni po prijedlogu oštećenog - rekao je Brkić na konferenciji za novinare u Banjaluci odgovarajući na pitanje da li je policiji prijavljeno da su advokat Stupar i njegov klijent Rađen dobili prijeteće poruke prije početka suđenja.

U Osnovnom sudu u Banjaluci juče je počelo suđenje po tužbi za klevetu Đorđa Rađena iz Banjaluke protiv Davora Dragičevića, oca tragično stradalog mladića Davida Dragičevića.

Mediji su prenijeli da je advokat Dragan Stupar rekao da su on i njegov klijent Đorđe Rađen neposredno prije početka jučerašnjeg ročišta u Osnovnom sudu u Banjaluci dobili prijeteće poruke na njihove mobilne telefone.

Rađen, koji je vlasnik kuće koju je David Dragičević navodno opljačkao u noći nestanka, tužio je Davora Dragičevića za klevetu "jer ga je na javnim okupljanjima često nazivao saučesnikom u ubistvu njegovog sina".