latinica  ћирилица
20/09/2019 |  15:41 ⇒ 19:57 | Autor: SRNA

Višković: Govedarica dao veliki doprinos stvaranju Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da će predsjednik Opštinskog odbora Asocijacije "Stvaraoci Srpske" Pale Milorad Govedarica, koji je preminuo u 65. godini, ostati upamćen kao iskreni rodoljub koji je dao veliki doprinos stvaranju Srpske.
Radovan Višković (Foto:Banjaluka.net) -
Radovan Višković (Foto:Banjaluka.net)

- Govedarica je u najtežim trenucima stradanja bio uz svoj narod, dajući veliki doprinos stvaranju Republike - naveo je Višković u telegramu saučešća porodici Milorada Govedarice.

Predsjednik Vlade Republike Srpske istakao je da je sa tugom i žalošću primio vijest o smrti Govedarice, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

- Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, u ime Vlade i svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća - dodao je Višković.

Milorad Govedarica, predsjednik opštinskog odbora Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" Pale, preminuo je juče u 65. godini, a biće sahranjen sutra u 13.00 časova na groblju Bratat, opština Nevesinje.

Govedarica je u odbrambeno-otadžbinskom ratu bio direktor Robnih rezervi i sa te funkcije dao je snažnu logističku podršku srpskom narodu i vojsci u odbrani Republike Srpske, saopšteno je iz Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske".