latinica  ћирилица
20/09/2019 |  16:26 | Autor: RTRS

GO SP Banjaluka: Podrška rukovodstvu partije i institucijama Srpske

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka održao je sinoć sjednicu na kojoj su određene dalje aktivnosti u gradu Banjaluka.
Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka - Foto: RTRS
Gradski odbor Socijalističke partije BanjalukaFoto: RTRS

Banjalučki Socijalisti su zadovoljni rastom ali i jedinstvom i složnim radom u prethodnom periodu, kao i najavljenim projektima za predstojeći period. U fokusu djelovanja biće promocija pronatalitetnih politika i podrška institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu.

Na sastanku je istaknuta i puna podrška koju gradskom odboru i njegovom radu daje Predsjednik SP-a Petar Đokić.

- Održali smo našu redovnu sjednicu na kojoj smo sumirali rezultate rada u prethodnom periodu i najavili nove aktivnosti. Imamo energiju i znanje koje ćemo u predstojećem periodu usmjeriti za podršku institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu. Gradski odbor daje snažnu podršku rukovodstvu SP-a na čelu sa Predsjednikom Petrom Đokićem – istakao je predsjednik Gradskog odbora Banjaluka Goran Selak.

Već u nedjelju 22. septembra, Gradski odbor SP Banjaluka u Hotelu “Јelena“ organizuje predavanje na temu “Demografska obnova Srpske“, a kako je najavljeno, to je tek prva u nizu aktivnosti kojima će fokus biti na promociji podrške rađanju.