latinica  ћирилица
21/09/2019 |  11:57 | Autor: B92

Natho: Derbi? Prihvatam samo pobjedu!

Izraelski vezni fudbaler Bibras Natho poručio je da ekipu Partizana interesuje jedino pobjeda u predstojećem "vječitom" derbiju.

Natho je najavljivan kao veliko pojačanje Partizana u ljetnjem prelaznom roku i ovaj sjajni vezista je te tvrdnje na terenu i dokazao.

Poslednji meč koji je odigrao u dresu Partizana bio je u četvrtak, kada su "crno-bijeli" u Ligi Evrope odmjerili snage sa AZ Alkmarom, a Natho je bio dvostruki strijelac na toj utakmici.

Vidi se da je Natho "naoštren" kada izađe na teren, a u narednom derbiju rekao je da "crno-bijele" interesuje jedino osvajanje sva tri boda.

- Prihvatam samo jednu opciju za derbi, a to je osvajanje sva tri boda. Uvijek razmišljam samo o pobjedi, posebno kada se igraju ovakve utakmice. Pobjeda, pobjeda i samo pobjeda. To je jedino što me interesuje i čemu težim u fudbalu - rekao je Natho.

Izraelac kaže da mu nije mnogo važno na kojoj poziciji će igrati.

- Što se mene tiče, svejedno je na kojoj poziciji igram, igram tamo gdje je potrebno, gdje trener kaže. Svaka pozicija ima svoje pozitivne i negativne strane. Јa dajem sve od sebe da pomognem svom timu.

U svijet je iz Humske u četvrtak otišla sjajna slika sa tribina, na kojima je bilo preko 20.000 djece.

- Bilo je sjajno igrati dok su djeca na tribinama, bilo je divno vidjeti ih u onolikom broju. Veoma sam srećan što su imali priliku da uživaju u utakmici na stadionu. Napravili su predivnu atmosferu i naravno, želim u ime svih nas da im se zahvalim, nadam se da će i ubuduće dolaziti da nas bodre - poručio je Natho.