latinica  ћирилица
23/09/2019 |  08:02 ⇒ 09:06 | Autor: RTRS

Milojević: Da sam mogao, promijenio bih sve strance

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je na sebe krivicu poslije poraza od Partizana (2:0) u 161. vječitom derbiju.
Vladan Milojević (foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT) -
Vladan Milojević (foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT)

Milojević je odlučio da u Humskoj ne igraju standardni Mateo Garsija i Hose Kanjas, zbog ograničenja broja stranaca.

- Nikada od mene nećete čuti alibi. Odlučio sam se za te igrače, strance, i sada je neukusno pričati. Možda je trebalo da izaberem drugi tim, da mogu da promjenim stavio bih druge strance da igraju. Imamo problema - rekao je Milojević novinarima u miksu, umjesto planirane konferencije za medije, kako bi izbjegao put uz grupu navijača Partizana.

Statistika kaže da "crveno-bijeli" nisu imali šut u okvir gola i taj podatak Milojević je opisao kao tragičan.

- Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli da rješimo na drugačiji način pred golom rivala. Moraćemo da pronađemo zašto je tako bilo i onda da nađemo rješenje.

On je dodao da je probao da iznenadi Partizan postavkom.

- Nije defanzivni pristup, 3-4-2-1 formacija. Čim se vide trojica štopera onda svi kažu da je previše defanzivno. Јa sam najodgoverniji, za to sam se opredijelio i neka ide sve na moju dušu"

Milojević priznaje da peče poraz od najvećeg rivala, ali naglašava da on ništa ne odlučuje.

- Ima puno da se igra, niko nije bio prvak u septembru i oktobru. Psihološki momenat nije lijep, posebno kada se izgubi u derbiju. Profesionalci smo i moramo da zaboravimo što prije - zaključio je on.