X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
04/10/2019 |  10:52 ⇒ 10:52 | Izvor: SRNA

Nikšićanin osumnjičen za teško ubistvo Petra Bajčetića

Protiv Zorana Orbovića iz Nikšića podnesena je dopuna izvještaja Republičkom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je ubio Petra Bajčetića 19. septembra 2016. godine u Bileći, saznaje Srna.
Policija Srpske (Foto: Dejan Božić/RAS Srbija) -
Policija Srpske (Foto: Dejan Božić/RAS Srbija)

U saopštenju iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske navodi se da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet podnijeli danas Republičkom javnom tužilaštvu dopunu izvještaj o otkrivanju izvršioca krivičnih djela izvršenje krivičnog djela u sastavu kriminalnog udruženja sa krivičnim djelom teško ubistvo protiv Z.O. iz Nikšića u Crnoj Gori.

- Z.O. se sumnjiči da je uz prethodni dogovor sa licima čiji su inicijali M.V, Đ.R, S.D, G.B. i D.Š, zajedno sa osumnjičenim M.V, 19. septembra 2016. godine oko 20.40 časova u Bileći, u Ulici Alekse Šantića bb lišio života Petra Bajčetića, pucajući u njega iz vatrenog oružja i nanijevši mu povrede u predjelu glave, usljed kojih je oštećeni i preminuo - ističe se u saopštenju.

Srna saznaje da je riječ o licima Miljan Vujović, Đorđe Radmilović, Srđan Denda, Gavrilo Bjelica i Dragan Šarenac.

Iz MUP-a Srpske ističu da je na snazi raspis za osumnjičenim Z.O, koji je trenutno nedostupan organima gonjenja u Republici Srpskoj i BiH.