latinica  ћирилица
05/10/2019 |  16:38 ⇒ 19:54 | Autor: RTRS

Cvijanovićeva sa članovima OO SNSD Modriča

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović razgovarala je sa članovima Opštinskog odbora ove stranke u Modriči o zaključcima Glavnog odbora SNSD-a, posebno u dijelu koji se odnosi na povećanje plata u Republici Srpskoj. Na dnevnom redu sastanka bila su i pitanja u vezi sa aktivizmom članova stranke, od opštinskih, preko republičkog do nivoa BiH.

- Mislim da to što je obradovalo naše građane, naravno i članove SNSD-a, jeste politika povećanja plata. Naša je obaveza da upoznamo naše članstvo s tim šta to znači, ali isto tako da nagovijestimo šta su to naredni koraci o kojima još ne razgovaramo i ne pričamo javno u medijima, i treći dio odnosi se na jačanje infrastrukture, a to znači identifikaciju određenih problema - rekla je Cvijanovićeva.

Mladen Krekić, načelnik opštine Modriča istakao je da je cilj ove partije i rukovodstva da se pokaže jedinstvo i koliko smo usmjereni jedni prema drugima, i izrazio nadu da će prisustvo potpredsjednice stranke biti garancija uspjeha u sljedećoj ali i godinama koje predstoje.