latinica  ћирилица
05/10/2019 |  18:56 ⇒ 18:58 | Autor: SRNA

Prekršajna prijava protiv Predraga Nešića

Protiv Predraga Nešića iz Istočnog Novog Sarajeva Osnovnom sudu Sokolac podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedoličnog ponašanja, saznaje Srna.
Policija Republike Srpske (Foto:princip.news) -
Policija Republike Srpske (Foto:princip.news)

Policija je pregledom snimaka objavljenih na internetu sa proslave rođenja sina direktora Јavnog preduzeća "Putevi Srpske" Nenada Nešića utvrdila da lice koje se nedolično ponaša nije on nego njegov brat Predrag.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo ranije danas je saopšteno da je Policijska stanica Istočna Ilidža podnijela Osnovnom sudu Sokolac zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali P.N. iz Istočnog Novog Sarajeva zbog nedoličnog ponašanja.

Policijski službenici su na osnovu snimaka objavljenih na internetu na kojima se nepoznato lice nedolično ponaša, utvrdili identitet tog lica i protiv njega preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali P.N. iz Istočnog Novog Sarajeva podnesen je sudu zbog počinjenog prekršaja iz člana sedam Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.