latinica  ћирилица
07/10/2019 |  16:28 ⇒ 20:13 | Autor: RTRS

Sreća zakucala na prava vrata: Treći stan otišao u ruke Bojana Milinovića

Nakon izbjeglištva i gubitka oca u proteklom ratu , sreća je ušla u dom Milinovića, zahvaljujući učešću u nagradnoj igri Vlade Republike Srpske. 29-godišnji Bojan dobitnik je trećeg stana u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji".

Bojan Milinović je fudbaler Sloge iz Trna, zaposlen je na benzinskoj pumpi. Živi sa majkom i bratom, u kući koju su sagradili kao porodica poginulog borca. Majka ima čemu da se raduje. Јednog sina ženi u subotu, a drugom je sreća riješila životno pitanje.

Јedna od stotinak koverata koje je poslao na adresu "10 računa izbroji i stan osvoji" bila je dovoljna da se slavlje nastavi, pa nije ni čudo što u TV prenosu nismo uspjeli uspostaviti telefonsku vezu s Bojanom. Telefon mu bio blokiran pozivima i porukama, kojih je samo na društvenoj mreži vajber u jednom trenutku bilo više od 400.

- Јoš sam u šoku, slavio sam i gledao Borac. Eto, sreća se osmjehnula i meni - kaže razdragani Bojan koji je do duboko u noć sa porodicom i društvom slavio neočkivan dobitak.

U najvećoj nagradnoj igri u Srpskoj, još jedan stan na adresi Karađorđeva 79 čeka novog vlasnika, pa ukoliko niste učestvovali - još nije kasno. Naredno izvlačenje je 13. oktobra.