X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
08/10/2019 |  10:13 ⇒ 10:23 | Izvor: RTRS

Banjaluka: Više od 200 radnih mjesta na Sajmu zapošljavanja

Gradska razvojna agencija Banjaluka, u saradnji sa Odjeljenjem za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje i banjalučkom filijalom Zavoda za zapošljavanje, organizuje Sajam zapošljavanja BL2019, koji će biti održan 16. oktobra u dvorani Centar.
Sajam zapošljavanja - Foto: ilustracija
Sajam zapošljavanjaFoto: ilustracija

Sajam, koji će okupiti više od 50 izlagača i ponuditi više od 200 radnih mjesta, biće održan u terminu od 10 do 18 časova.

Na Sajmu će učestvovati privrednici iz raznih oblasti, i to: informacionih tehnologija, metalske industrije, drvoprerađivačke, prehrambene, građevinarstva, te industrije tekstila, kože i obuće.

Takođe, na Sajmu će učešće uzeti i agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, predstavnici bankarskog sektora i ostali.

U fokusu ovogodišnjeg sajma biće promocija kulturne i kreativne industrije.

– Pored izlagača iz ove sfere, posjetioci će moći da prisustvuju panelima iz oblasti kreativnih i kulturnih industrija, da otkriju prilike za razvoj samostalnih biznisa, da čuju priče o brendiranju, te nauče kako da oh hobija naprave biznis – naveli su organizatori.

Prijave za učešće još su otvorene i zainteresovani mogu slati na: info@cidea.org i danka.dabic@cidea.org, kao i na telefon +387 51 433 460.