latinica  ћирилица
09/10/2019 |  09:34 | Autor: Agencije

Pet povrijeđenih u sudaru auta i traktora

Pet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 19.40 na regionalnom putu Bratunac-Skelani, u mjestu Voljavica, opština Bratunac, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

- U nezgodi su učestvovali polo kojim je upravljao M.C. iz Bratunca i traktor IMT kojim je upravljao T.Đ. iz Srebrenice - dodaje se u saopštenju u kojem se navodi da su povrijeđeni i saputnici u polu A.B., N.S. i P.O. svi iz Bratunca.

- Svih pet lica je prevezeno u Dom zdravlja Bratunac, odakle su upućeni u Јavnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje, dok je lice A.B. prevezeno u Univerzitetski klinički centar Tuzla - precizirano je u saopštenju.

Uviđaj na mjestu nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i da prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj ali i živote drugih građana.