X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
10/10/2019 |  17:19 | Izvor: SRNA

Šulić: Nije problem zaposliti Srbina u Sarajevu, nego Srbina iz SNSD-a

Poslanik Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Narodnoj skupštini Republike Srpske Denis Šulić ocijenio je da izgleda nije problem kada se zapošljavaju Srbi u Sarajevu, ali jeste ako je taj Srbin iz SNSD-a.
Denis Šulić -
Denis Šulić

- Srbi se zapošljavaju - saglasan sam i nemam nikakav problem da se zaposli Srbin u Sarajevu, ali je, očigledno, problem kad se Srbi iz SNSD-a negdje zaposle, dok ako se zaposle Srbi iz drugih političkih partija - to je u redu, oni su Srbi - rekao je Šulić.

On je, povodom navoda da je ministar inostranih poslova u tehničkom mandatu Igor Crnadak nakon opštih izbora 2018. godine zaposlio više od 100 ljudi, rekao da opravdanje iz tog ministarstva za toliki broj ljudi ne može biti "Srbi se zapošljavaju".

- Ne može biti odgovor na zapošljavanje - "Srbi se zapošljavaju". A, kada nekog iz SNSD-a zaposle, onda je to partijsko zapošljavanje - rekao je Šulić u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Šulić je ocijenio da, ukoliko se iznose podaci ko je koga zaposlio i na koju poziciju, treba biti korektan prema sebi i reći da zapošljavaju i jedni i drugi.