latinica  ћирилица
16/10/2019 |  11:57 ⇒ 20:22 | Autor: RTRS

FIBA LIGA ŠAMPIONA NA RTRS PLUS: AEK - Elan (18.30) i Dinamo Sasari - Lijetkabelis (20.30)

Poslije sinoćnih okršaja, na programu RTRS plus večeras gledajte još dvije utakmice FIBA Lige šampiona. Od 18.30 časova duel AEK-a i Elana, te susret Dinamo Sasari i Lijetkabelisa od 20.30 časova.
FIBA Liga šampiona na RTRS plus - Foto: RTRS
FIBA Liga šampiona na RTRS plusFoto: RTRS

FIBA Liga šampiona u svom sastavu ima 32 ekipe, raspoređene u četiri grupe, a šampion ovog takmičenja od sljedeće sezone igraće Evrokup, drugo takmičenje po jačini na "starom kontinentu".

Večeras na programu RTRS plus možete u direktnom prenosu pratiti dvije utakmice prvog kola.

Iz Soluna selimo se u Atinu, gdje ćemo pratiti duel AEK-a i Elana (18.30). Grci jesu favoriti, ali ekipa iz Francuske ima i te kako respektabilan sastav, koji ulazi sa velikim ambicijama u ovo takmičenje.

Drugi duel pratimo u Italiji (20.30), gdje će Dinamo Sasri  dočekati Lijetkabelis. Gosti dolaze iz tradicionalne zemlje košarke, Litvanije, i sigurno da Dinamo neće biti lako upisati prve bodove u FIBA Ligi šampiona.

Pored ova dva duela, večeras je na programu još šest utakmica prvog kola, asinoć je odigrano prvih osam mečeva, u kojem je svakako najveće iznenađenje pobjeda Bešiktaša u duelu sa PAOK-om u Solunu.