X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
19/10/2019 |  16:05 ⇒ 20:34 | Izvor: RTRS

Brčko: Uroš Vojnović na čelu OO Ujedinjene Srpske

Uroš Vojnović izabran je danas na izbornoj skupštini za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom.

Izbornoj skupštini prethodila je sjednica Glavnog odbora Ujedinjene Srpske, kojoj je prisustvovao predsjednik stranke Nenad Stevandić, koji kaže da je zadovoljan brojem članova, kako u Republici Srpskoj, tako i u Brčko distriktu.

- Prema svima anketama ovo je najbrže rastuća stranka u Republici Srpskoj, koja ima konstantan rast u svim izbornim jedinicama - rekao je Stevandić.

On kaže da Ujedinjena Srpska u svom programu njeguje zajedništvo ekonomske i nacionalne politike, pa zbog toga ne sumnja u njen uspjeh.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom Uroš Vojnović izjavio je da će mu osnovni cilj biti da nastavi srpsku političku tekovinu iz devedesetih godina.

- Sa nama su danas ljudi koji su prepoznali i cijene ono što je rađeno tokom stvaranja Republike Srpske, koja je garant opstanka za Srbe sa ovih prostora - istakao je Vojnović.

On je naglasio da će ova stranka težiti da pruži priliku mladim ljudima.

- Želimo da i oni pomognu boljem razvoju ove ekonomije na ovim prostorima s obzirom na to da mladi trenutno u velikom broju napuštaju ove prostore - rekao je Vojnović.