X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
19/10/2019 |  19:35 ⇒ 19:43 | Izvor: RTRS

U Lušci Palanci sahranjen Branislav Ernaut (FOTO)

U Lušci Palanci kod Sanskog Mosta danas je sahranjen Branislav Ernaut, koji je tragično preminuo 16. oktobra u 36. godini života.
Sahrana Branislava Ernauta - Foto: RTRS
Sahrana Branislava ErnautaFoto: RTRS

Ernaut je obavljao poslove komandira vanjskog obezbjeđenja u Kazneno popravnom zavodu Banjaluka, gdje ističu da je njegova smrt veliki gubitak za Ministarstvo pravde, KPZ Banjaluka i društvo u cjelini.

Oproštajne govore pred više od 2.000 prijatelja, radnih kolega i ožalošćenim članovima porodice pročitali su Ernautovi prijatelji i radne kolege Goran Prosan i Goran Selak.

Sahrana Branislava Ernauta

- Brate naš, otišao si mnogo prije vremena, a nas ostavljaš da tugujemo i da te pamtimo. Umjesto da planiramo slavlje, moramo da se opraštamo od tebe i to je ono što najviše boli. Nema utjehe ni lijeka za ovu tugu, ali ostaju nam lijepa sjećanja na tebe i na vrijeme koje smo zajedno provodili. Dragi naš Kićo, neka ti je vječna slava i hvala ti za sve – rekao je Goran Selak, direktor KPZ Banjaluka i prijatelj pokojnog Ernauta.

Tragičnu i iznenadnu smrt Branislava Ernauta – Kiće njegovi prijatelji i poznanici primili su sa nevjericom. Za sve njih, Ernaut će ostati upamćen kao veliki čovjek velikog srca, hrabar, uvijek pozitivan, sposoban i marljiv.

Sahrana Branislava Ernauta

Ernaut je preminuo u Beogradu 16. oktobra od posljedica pucanja aneurizme u mozgu, nakon što mu je dan ranije pozlilo tokom trčanja u banjalučkom parku Mladen Stojanović.