latinica  ћирилица
20/10/2019 |  15:12 ⇒ 20:12 | Autor: SRNA

Čubrilović: Lokalni izbori će pokazati našu snagu

Predstavnici rukovodstva Demokratskog saveza i Gradske organizacije te stranke u Banjaluci danas su dodijelili oko 350 članskih karata novim članovima, uz poruku da će ova partija biti najveće iznenađenje na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da se dolaskom novih članova u Demos nastavlja kontinuitet stranačkog organizovanja i jačanja uticaja partije u Banjaluci, što je važno za ovu političku opciju.

On je novinarima rekao da je važno da Banjaluka održi kontinuitet i sačuva početnu euforiju sve do lokalnih izbora, koji će pokazati snagu i vrijednost Demosa.

- U Banjaluci je do sada formirano skoro 50 mjesnih odbora. Postoji interes građana i moramo biti na raspolaganju onima koji žele da sa nama rade na građenju ove političke opcije - rekao je Čubrilović.

Čubrilović je organizaciju stranke na terenu ocijenio veoma dobrom, dodajući da se na tome ne smije stati.

On kaže da je Demos u pogledu organizacije najsnažniji u Zvorniku, Bijeljini i Sarajevsko-romanijskoj regiji, te da se radi na jačanju u Hercegovini, Prijedorskoj regiji i Posavini.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa Banjaluka Slobodan Stanarević rekao je da će ova stranka u tom gradu do održavanja lokalnih izbora formirati još pet ili šest mjesnih odbora.

- Danas dodjeljujemo članske karte za oko 350 novih članova i ubijeđen sam da će Demos biti najveće iznenađenje na predstojećim lokalnim izborima - poručio je Stanarević.

Aleksandra Muzgonja iz Organizacije mladih Demosa rekla je da se politika ne može zasnivati samo na marketingu, parolama i riječima, već na programima, planovima i velikom radu.

Svečana dodjela članskih karata novima članovima Demosa upriličena je u Koncertnoj dvorani banjalučkog Banskog dvora.