latinica  ћирилица
21/10/2019 |  15:30 ⇒ 15:41 | Autor: RTRS

"Runda 44" dolazi u Banjaluku

Dana 29. 11. 2019. godine, s početkom u 20 časova, u Sportskoj dvorani Borik, u Banjaluci, održaće se koncert grupe Parni valjak. Prvi nastup Parnog valjka bio je 29. 11. 1975. godine, te se najavljeni koncert organizuje u okviru turneje “Runda 44“, kojom rok legende proslavljaju 44 godine od osnivanja.
Uhvati ritam - pjesma "Parni valjak" - Foto: RTRS
Uhvati ritam - pjesma "Parni valjak"Foto: RTRS

Naslov turneje "Runda 44" proizašao je iz stiha pjesme “Kad nemaš kud“, s novog albuma "Ne znam koja runda, al’ još uvijek stojim", te predstavlja omaž bogatoj muzičkoj istoriji i pjesmama koje publika i danas prepoznaje. "Runda 44“ je izraz iz sportskog žargona za našu 44. godinu i upornu borbu na sceni“, izjavili su članovi grupe.

Organizator koncerta je agencija Star Travel & Much More, koja je jedna od vodećih agencija za organizovanje korporativnih događaja, koncerata i festivala u regionu.

Koncert u sklopu turneje "Runda 44" je izuzetno tehnički zahtijevan projekat, na visokom produkcijskom nivou, te članovi benda i tehnička ekipa najavljuju da će banjalučkoj publici osigurati najbolju zabavu. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u prostorijama Star Travela, ulica Јevrejska 6, na prvom spratu, na platou ispred Robne kuće Boska, te putem online sistema kupikartu.ba.