X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
22/10/2019 |  17:18 | Izvor: SRNA

"Er Srbija" nagradila 15-milionitog putnika

Avio-kompanija "Er Srbija" dočekala je danas 15-milionitog putnika, svega četiri dana prije obilježavanja šest godina poslovanja.
Er Srbija - Foto: SRNA
Er SrbijaFoto: SRNA

Riječ je o Vanji Zečević iz Surčina, koja je nagrađena vaučerima za besplatnu povratnu kartu, za putovanje do bilo koje destinacije u ponudi "Er Srbije".

Zečevićeva se prijatno iznenadila kada joj je saopštena ova vijest dok se sa sinom Јakovom na Aerodromu "Nikola Tesla" prijavljivala za let "Er Srbije" od Beograda do Frankfurta, u kojem živi, saopšteno je iz "Er Srbije".

Generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit rekao je da su veoma ponosni što su za šest godina poslovanja prevezli čak 15 miliona putnika.

- To je još jedan značajan rezultat u godini kada smo našu međunarodnu mrežu proširili najvećim brojem novih destinacija do sada - čak devet iz Beograda i 12 iz našeg novog matičnog aerodroma u Nišu - naglasio je Nejsmit.

On je istakao da je "Er Srbija" spremna za dalju ekspanziju da bi u narednim godinama ugostila još, kako je naveo, mnogo miliona zadovoljnih putnika.

"Er Srbija" će šest godina poslovanja proslaviti 26. oktobra, kao regionalni lider u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja, sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji.