latinica  ћирилица
22/10/2019 |  22:15 ⇒ 22:52 | Autor: RTRS

LŠ: Totenhem ugasio Zvezdu (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su ubjedljivo od Totenhema u 3. kolu grupne faze Lige šampiona sa 5:0.

Nažalost, klub iz Londona izlazak iz krize odbarao je baš u duelu sa "crveno-bijelima", koji su put Engleske otišli sa umjerenim optimizmom, ali su na kraju vratili se sa ubjedljivim porazom.

Crvena Zvezda -Totenhem (foto:Tanjug/AP )

Ovim porazom Totenhem je prestigao Zvezdu na tabeli, sada ima četiri boda, dok su "crveno-bijeli" ostali na ona tri osvojena protiv Olimpijakosa, koji je ostao na posljednjoj poziciji sa jednim bodom, jer je poražen kod kuće od Bajerna (2:3).

Već u devetom minutu dobra akcija iz kornera domaćih igrača. Kejn je pobjegao Degeneku, skočio i glavom savladao Borjana za 1:0.

Sedam minuta kasnije već je bilo 2:0. Lamela je lako izbacio Rodića, potom je centrirao na drugu stativu, gdje je Son bio potpuno sam. Јužnokorejac nije propustio ovakvu šansu i povećao je na 2:0.

Do kraja poluvremena vidjeli smo još jednu loptu u mreži Borjana, a pogodio je ponovo Son u 44. minutu. Prethodno je Marin pogriješio na svojoj polovini, Ndombele je uzeo loptu, povukao je i dodao do Sona, koji je sjajno istrčao i pogodio za 3:0.

Fudbaleri Tetenhema (foto: Stephen Pond/Getty Images)

Ni nastavak susreta nije bio bolji po šampiona Srbije.

U 57. minutu Orije je povukao kontranapad,asistirao Lamelu, koji je ostao sam u srcu kaznenog prostora i savladao Borjana, za 4:0, da bi konačan rezultat postavio svojim drugim pogotkom Hari Kejn u 72. minutu.

Rezultati Lige šampiona (utorak):

Atletiko Madrid - Bajer Leverkuzen 1:0

Šahtjor - Dinamo Zagreb 2:2

Briž - PSŽ 0:5

Galatasaraj - Real Madrid 0:1 

Јuventus - Lokomotiva Moskva 2:1 

Mančester siti - Atalanta  5:1

Olimpijakos - Bajern Minhen 2:3