latinica  ћирилица
05/11/2019 |  19:47 ⇒ 19:48 | Autor: RTS

Milojević: Da budemo pravi, jer će nas gledati cijela Evropa

Poslije pobjede u Londonu, Totenhem sada ima bod više od Crvene zvezde na tabeli grupe B. Crvena zvezda je u seriji od 12 utakmica bez poraza na svom terenu u svim takmičenjima. Trener Zvezde Vladan Milojević u intervjuu bio je optimista pred ovaj duel.

Kakva su očekivanja od ove utakmice i šta će po vašem mišljenju biti presudno na ovom meču?

- Sigurno da smo analizirali ovu posljednju utakmicu koju smo igrali protiv Totenhema. Bez obzira na sve, mi smo znali i njihove prednosti i mane, probali smo da iskoristimo te njihove mane, ali je jako teško iskoristiti ih. U svakom slučaju, trudićemo se, ipak igramo pred našim navijačima. Dobro smo ih izanalizirali, ono što je najbitnije, to je taj voljni momenat uz našu vjernu publiku - rekao je Vladan Milojević.

Kojim segmentom igre ste najzadovoljniji u ovom trenutku u redovima Crvene zvezde?

- Svesni smo svega toga da su sve te ekipe negdje na višem nivou što se tiče, ne igračkog kadra nego kvaliteta. Mislim da smo jako blizu, da smo mnogo bolji nego što smo bili prošle godine, ali mislim da je to neko dugo odsustvovanje koje smo imali, da bi smo se prilagodili i da bi mogli da igramo sa njima, onako što bi se reklo egal, mislim da smo na jednom dobrom putu - ističe Milojević.

Koliko će biti teško parirati veznim fudbalerima Totenhema na ovom susretu?

- Igrate onoliko koliko vam protivnik dozvoli. Imaju neki segmenti igre gde mi još jednostavno ne možemo da im pariramo. Ta brzina koja je najosnovniji parametar današnjeg fudbala, snaga, izdržljivost brzinska gdje imate igrače koji jednostavno imaju veliku moć. To su jednostavno atlete koje su toliko brze da mi jednostavno ne možemo da postignemo i da im pariramo u tom segmentu. Da se prikažemo u pravom svjetlu, kao što smo se i do sada prikazivali, da pošaljemo jednu lijepu sliku naših navijača, naših ljudi, našeg grada, naše države, jer će nas sutra gledati cijela Evropa - ističe Milojević.