latinica  ћирилица
06/11/2019 |  21:07 | Autor: RTRS

LŠ: Bajern slomio otpor Olimpijakosa, Јuventus do pobjede u nadoknadi

Fudbaleri minhenskog Bajerna rezultatom 2:0 pobijedili su Olimpijakos na svom stadionu i upisali 4. pobjedu u Ligi šampiona, dok je Јuvantus slavio na gostovanju u Moskvi (1:2).

U 69. minutu utakmice Robert Levandovski je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, postigavši pogodak desnom nogom uz desnu stativu doveo je Bajern u vođstvo i umirio mnogobrojnu publiku na "Alijanc Areni".

 U 88. minutu u igru je ušao Ivan Perišić umjesto Serža Gnabrija i poslije nepunih 60 sekundi uspio da postigne pogodak i riješi pitanje pobjednika, kada je na semaforu pisalo 2:0.

Bajern je ubjedljiv u grupi B sa maksimalnih 12 bodova, dok je Olimpijakos ostao na četvrtoj poziciji sa svega jednim bodom.

Fudbaleri Јuventusa uspjeli su golom Koste u 93. minutu utakmice da dođu do pobjede na teškom gostovanju Lokomotivi u Moskvi.

Remzi je doveo šampiona Italije u vodstvo već u 4. minutu, ali u 12. minutu već je bilo 1:1, kada je pogodio Mirančuk. Tim iz Torina je prvi na tabeli grupe D sa 10 bodova, dok je Lokomotiva ostala na trećoj poziciji sa tri boda.