latinica  ћирилица
07/11/2019 |  12:01 ⇒ 12:01 | Autor: RTRS

Višković: Neizmjerna zahvalnost borcima

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je danas čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću povodom obilježavanja Mitrovdana – krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

- U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, Vama i svim članovima Boračke organizacije Republike Srpske upućujem najiskrenije čestitke povodom obilježavanja Mitrovdana – krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske - navedeno je u čestitki predsjednika Vlade.

Istaknuto je da je izuzetno važno da se na današnji dan prisjetimo i odamo priznanje borcima, a naročito onima koji su za Republiku Srpsku dali živote.

- Zbog njihove hrabrosti i žrtve dugujemo im neizmjernu zahvalnost. Briga prema njihovim porodicima i saborcima uvijek će biti prioritet Vlade Republike Srpske, koja će i u narednom periodu predano raditi na rješavanju problema boračkih kategorija kako bi se unaprijedio njihov položaj u društvu. Želim Vam da krsnu slavu proslavite u dobrom zdravlju i raspoloženju, a svim članovima Boračke organizacije želim mnogo sreće i uspjeha", navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.