latinica  ћирилица
09/11/2019 |  10:21 ⇒ 14:15 | Autor: RTRS

Marjanović i Pantić veličanstveni u ringu

Prepun banjalučki Borik sinoć je uživao u borilačkom spektaklu čiji su glavni akteri bili Denis Marjanović, koji se nakon duže pauze vratio pobjedom u ring, i Čedo Pantić koji je klasičnim nokautom u trećoj rundi pobijedio Јasmina Ramića.

Najveće ovacije ljubitelja borilačkih sportova izazvao je nokaut Čede Pantića, kik boksera kluba Hektor, koji je bio dominantan tokom cijelog meča, a onda je uputio naodbranjiv udarac koljenom u bradu, onako kako to samo Pantić zna, nkon kojeg se Ramić nije mogao oporaviti.

- Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan što je borba završila na ovaj način. Prošao sam težak put da bih došao ovdje, ali sve sam izdržao. Zahvaljujem se svim navijačima, cijeloj Republici Srpskoj i nadam se još boljim rezultatima u budućnosti - rekao je Pantić.

Denis Marjanović se nakon dvije godine vratio u ring, a banjalučka publika ga nije vidjela u ringu još duže. Samouvjeren, siguran u sebe i željan dobre borbe, u ringu je podsjetio na svoje slavne dane i dokazao da od njega mlađi  imaju šta da nauče.

Tokom sve tri tunde diktirao je borbu protiv Ramića, a sudije su jednoglasno proglasile da je bio dominantniji. Ovo je, svakako, bila jedna od najboljih borbi večeri.

- Presrećan sam zbog činjenice da sam se vratio u kik-boks. Moram priznati da sam to uradio na nagovor Predraga Stankovića, i sad vidim da nisam pogriješio. Želim da se zahvalim svima na velikoj podršci i nadam se da se ovdje, na istom mjestu, vidimo i naredne godine - rekao je Marjanović.

Da je manifestacija Hektor Fajt Najt opravdala najave kao borilački spektakl , potvrdili su i ostali učesnici. organizovana je na briljantan način,

Zanimljiv je bio i okršaj Srđana Šućura i Nikole Drobnjaka, što je publika znala da nagradi.

Treba izdvojiti i nastup boksera Stefana Čajića koji je pobijedio Dragana Dragojevića, i tako pokazao da je u klasi  najtalentovanijih boksera na ovim prostorima.

Rezultati:

Marko Dmitrović – Amar Pašalić 1:1

Željko Stegić – Boris Mrkonjić 2:0

Stefan Čajić – Dragan Dragojević 2:0

Damjan Savanović – Marko Trvković 2:0

Srđan Šućur – Nikola Drobnjak 2:0

Viktor Vasić – Alija Tucak 2:0

Danilo Tošić – Petar Јaman 2:0

Čedo TDI Pantić – Јasmin Ramić (pobjeda Pantića nokautom)

Denis Marjanović – Dario Kadić 2:0