latinica  ћирилица
09/11/2019 |  13:47 ⇒ 20:24 | Autor: SRNA

Dodik počastvovan velikim uspjehom Srbije (FOTO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je počastvovan jer svjedoči važnom uspjehu Srbije - izgradnji Koridora 10, koji je planiran decenijama unazad, a koji je je uspjela da realizuje generacija političara na čelu sa predsjednikom zemlje Aleksandrom Vučićem.
Dodik, Vučić, Brnabić - Foto: RTRS
Dodik, Vučić, BrnabićFoto: RTRS

Nakon ceremonije svečanog otvaranja Istočnog kraka Koridora 10, Dodik je rekao da su sada očekivanja pretvorena u konkretnu realizaciju.

- Različite generacije političara prije vjerovatno su željele,ali nisu uspjele da stvore pretpostavke za tako nešto. Evo stvorile su se okolnosti da to uradi ova generacija na čelu sa Vučićem - rekao je Dodik, prenosi Televizija Pink.

Foto: RTRS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se na ceremoniji otvaranja autoputa zahvalio svim onim koji su podržali i učestvovali u izgradnji, uz posebnu zahvalnost srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koji je, kako je rekao, uz Srbiju uvijek, pa i onda kada nije ni lako, ni dobro.

Foto: Tanjug

Dionica od Proseka do Crvene Reke koja je duga 22,5 kilomatara i kojom je kompletiran auto-put od Niša do granice sa Bugarskom.