latinica  ћирилица
11/11/2019 |  18:40 ⇒ 18:51 | Autor: B92

FSS – portreti u čast ikonama srpskog fudbala (FOTO)

Prostorije Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi od ponedjeljka su oplemenjene portretima fudbalera koji su obilježili istoriju srpskog reprezentativnog fudbala.
Aleksandar Mitrović (Foto: FSS) -
Aleksandar Mitrović (Foto: FSS)

Specijalna mjesta na zidovima ispred svlačionice pripala su rekorderima po broju golova i nastupa u državnom timu Srbije.

Foto: FSS

Tako su se u društvu vedeta srpskog fudbala našli i aktuelni reprezentativci koji još uvijek imaju priliku da poboljšaju svoj skor i napreduju na vječnoj listi.

Foto: FSS

Podsjetimo da su u izjavama za sajt FSS, Aleksandar Kolarov i Aleksandar Mitrović u nekoliko navrata naglasili da se ne opterećuju individualnim rekordima i da im je prioritetni cilj da sa reprezentacijom Srbije izbore plasman na Evropsko prvenstvo.

 Aleksandar Kolarov (Foto: FSS/Nebojša Petrović)

- Јa lično nemam ambicije da dostignem ni Baneta ni Dekija ni Savu. Ušao sam u 34. godinu, tako da imam još ovaj kvalifikacioni ciklus, možda i baraž, pa ćemo poslije da vidimo. Sigurno da mi je drago što sam se približio takvim veličinama srpskog fudbala. Ako bude prilike da ih prestignem, ok. Ali nije mi to glavna preokupacija. Vidjećemo kako se budem osjećao, sigurno neću igrati zbog toga da bih oborio rekord - rekao je Kolarov poslije utakmice protiv Paragvaja.