X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
S ljubavlju hrabrim srcima baner
13/11/2019 |  07:42 ⇒ 23:40 | Izvor: RTRS

Јesenji sajam u Banjaluci

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvoriće danas u Banjaluci privredno-turističku manifestaciju "Јesenji sajam 2019".
 - Foto: RTRS
Foto: RTRS

Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće na 23. Međunarodnom sajmu turizma i ugostiteljstva koji počinje danas u Banjaluci, najavljeno je iz ove organizacije.

Do subote, 16. novembra, biće održan i sajam prehrambene idustrije i poljoprivrede "Agros 2019" i sajam lova, ribolova, ekologije i sporta "Lorims 2019" pod objedinjenim nazivom Јesenji sajam 2019, navode iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Na štandu Turističke organizacije Republike Srpske biće predstavljenje najatraktivnije ponude turističkih destinacija, sa akcentom na programe i sadržaje u kojima gosti mogu da uživaju u predstojećoj zimskoj sezoni.

Riječ je o ponudi avanturističkog turizma, nacionalnih parkova, siti brejk destinacija - Trebinje, Prijedor, Zvornik, Kostajnica, Laktaši, Kalinovik, Gradiška, Doboj, Kozarska Dubica, Šekovići, Srebrenica, te Nacionalni park "Drina" i Rimski municipijum Skelani.

Na štandu će biti predstavljeni i banjski centri, manifestacije ribolovnih revija Srpske i brojne druge atraktivne destinacije.

- Značajna pažnja biće posvećena i promociji olimpijske ljepotice Јahorine, koja ove sezone sija u punom sjaju i ostvaruje fenomenalne rezultate - ističu iz Turističke organizacije Republike Srpske.