latinica  ћирилица
18/11/2019 |  07:29 ⇒ 09:33 | Autor: SRNA

Višković sa čelnicima Privredne komore, a potom u Doboju

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće u Banjaluci sa članovima Upravnog odbora Privredne komore Republike Srpske, a potom će u Doboju obići lokaciju gdje je planirana izgradnja stambene zgrade za smještaj lica u alternativnom smještaju.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

Sastanku premijera Viškovića sa članovima Privredne komore prisustvovaće i ministri zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić, energetike i rudarstva Petar Đokić, rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić.

Ovom sastanku će prisustvovati i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević, ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić i ministar uprave i lokalne samouprave Lejla Rešić, najavljeno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske će u 14.00 časova u dobojskom naselju Bare obići lokaciju gdje je predviđena izgradnja zgrade sa 134 stana za smještaj lica u alternativnom smještaju iz Doma penzionera.