latinica  ћирилица
18/11/2019 |  14:24 | Autor: SRNA

Uhapšeni osumnjičeni zbog učestvovanja u tuči

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lica čiji su incijali B.L, B.B, N.Z. i N.P. zbog sumnje da su učestvovali u tuči u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.
MUP Republike Srpske - Foto: RTRS
MUP Republike SrpskeFoto: RTRS

Protiv njih će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjalauka za ovo krivično djelo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prethodno su pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili lice čiji su inicijali M.E. zbog sumnje da je u subotu, 16. novembra počinio krivična djelo učestvovanje u tuči, tjelesna poreda i teška tjelesna povreda sa više nepoznatih lica u ugostiteljskom objektu u Ulici Ada.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je Osnovnom sudu u ovom gradu da Banjalučaninu Milošu Ećimu /23/ bude određen pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je nanio tešku povredu licu čiju su inicijali I.Č, te povredu licu D.B.

Iz Okružnog javnog tužilaštva saopšteno je da se slučaj dogodio u subotu, 16. novembra, u restoranu "Stara Ada" u Banjaluci, nakon verbalnog sukoba.

Licu I.Č. pružena je ljekarska pomoć i smješteno je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Tužilac je predložio pritvor zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i saučesnike, navedeno je u saopštenju.

O prijedlogu za određivanje pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.