X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
20/11/2019 |  08:17 | Izvor: SRNA

Vlažni kolovozi na većini pravaca

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros su vlažni kolovozi, u kotlinama i uz riječne tokove, preko prevoja, mjestimično ima magle ili niske oblačnosti, a na dionicama kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su odroni zemlje i kamenja.
Putevi - Foto: RTRS
PuteviFoto: RTRS

Saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom na dionici magistralnog puta Bijeljina-Šepak, u mjestu Patkovača, zbog radova, kao i na dionici magistralnog pravca Drinjača-Milići-Vlasenica gdje je nastavljena rekonstukcija kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U toku su radovi na rekonstrukciji Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u Zvorniku, zbog čega je izmijenjen režim saobraćaja na magistralnom putu Karakaj-Drinjača.

Na dionici magistralnog puta Modriča jedan-Vukosavlje /Јakeš/-Podnovlje-Šešlije-Јohovac-Rudanka-Doboj-entitetska granica /Karuša/ zbog sanacionih radova izmijenjen je režim saobraćaja, uz postavljenu signalizaciju.

Zbog radova na izgradnji mini hidroelektrane, na magistralnom putu Kotor Varoš-Obodnik, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja.

U toku su radovi na izgradnji mini hidroelektrane Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na magistralnom putu na dionici Krupac-granica Republike Srpske Bogatići, na teritoriji opština Istočna Ilidža i Trnovo odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

Na snazi su polučasovne obustave saobraćaja na dionici magistralnog puta Brod-Odžak u periodu od 8.00 do 15.00 časova zbog deminiranja terena "Klakari Donji 8, 13 i 14", u opštini Brod.

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u Zenici, saobraćaj je preusmjeren na gradske ulice.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih čekanja.