latinica  ћирилица
20/11/2019 |  12:54 ⇒ 14:29 | Autor: TANЈUG

Vulin: Mektiću su birači poručili "Idi, fino je bez tebe"

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić ostao i bez vlasti i bez živaca, te da su mu birači poručili - "Idi, fino je bez tebe".
Aleksandar Vulin (Foto: Ministarstvo odbrane Srbije) -
Aleksandar Vulin (Foto: Ministarstvo odbrane Srbije)

Povodom uvreda koje je Mektić iznio na račun predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Vulin je rekao da je "Vučić predsjednik svih Srba, a Mektić prošlost".

- Srpski ministar koji je htio da pusti policiju između Srpske i Srbije bio je san Bošnjaka, ali i noćna mora Srba. Vučić je predsjednik svih Srba a Mektić prošlost. Mektiću su birači u Republici Srpskoj rekli - idi, fino je bez tebe - saopštio je Vulin.

Mektić je sinoć na svom Tviter nalogu objavio vulgarnu poruku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon što je Vučić čestitao srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na postignutom dogovoru u vezi sa imenovanjem predsjedavajućeg Savjeta ministara.

Mektić je, između ostalog, sinoć na Tviteru poručio predsjedniku Srbije: Idi liječi se, kako su samo bila fina tri dana bez tebe.