X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
22/11/2019 |  09:35 ⇒ 13:23 | Izvor: SRNA

Vlada Srpske o uvođenju trezorskog sistema poslovanja u zdravstvu

Vlada Republike Srpske razmatraće danas informaciju o uvođenju trezorskog sistema poslovanja u zdravstveni sistem Republike Srpske.
Vlada Srpske - Foto: RTRS
Vlada SrpskeFoto: RTRS

Na predloženom dnevnom redu je i informacija o završetku projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske 2019", kao i informacija o unapređivanju kvaliteta rada Zavoda za obrazovanje odraslih kroz reorganizaciju, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Vlada će razmatrati informaciju o održavanju četvrtog sastanka Pododbora za unutrašnje tržište i konkurenciju, uključujući zaštitu zdravlja i potrošača između EU i BiH, kao i prijedlog rješenja o imenovanju predstavnika institucija Republike Srpske koji će učestvovati u radu četvrtog sastanka Pododbora.

Na sjednici će biti razmatrana informacija o održavanju četvrtog sastanka Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost između EU i BiH.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o sufinansiranju projekata nerazvijenih i izrazito nerazvijenih opština, te prijedlog plana interventnih nabavki proizvoda, robe i sredstava za narednu godinu.

Vlada će razmatrati i prijedlog odluke o odobravanju isplate sredstava za socijalno zbrinjavanje radnika u ukupnom iznosu od 900.262 KM.