latinica  ћирилица
22/11/2019 |  12:18 ⇒ 12:35 | Autor: Agencije

Miloš Biković o novom filmu "Sluga" (VIDEO)

Samo nekoliko dana poslije premijere u Moskvi, u srpske bioskope premijerno stiže ruska komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u do sada neviđenoj ulozi - mladog, bogatog i bahatog momka, koji sticajem okolnosti dobija lekciju pravih vrijednosti iz života.
Miloš Biković u filmu "Sluga" - Foto: Screenshot
Miloš Biković u filmu "Sluga"Foto: Screenshot

Premijera filma "Sluga" biće 27. decembar u bioskopu Sinepleks Ušće, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija Grišu, raskalašnog klinca koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac iscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom vijeku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove "magične skalamerije" poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

- Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove - otkriva Biković, ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se tokom filma razvijati.

Kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, osim Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva i drugi.