latinica  ћирилица
22/11/2019 |  18:13 ⇒ 20:10 | Autor: RTRS

Ujedinjena Srpska proslavila četiri godine političkog djelovanja

Ujedinjena Srpska proslavila je četiri godine političkog rada. Na svečanosti su predstavljeni i pravci budućeg djelovanja.

Nenad Stevandić, zadovoljan je ostvarenim za četiri godine. Kaže da će se funkcioneri ove stranke usredsrediti na mjere povećavanja broja radnih mjesta i stvaranje ambijenta iz kojeg mladi ne bi odlazili.

- Mi smo najbrže rastuć brend i svi koji su tome doprinijeli napravili su pomak ne samo u ličnim i partijskim karijerama nego i u Republici Srpskoj. Prvi izbori i odmah ulazak u lokalne parlamente, drugi odmah ulazak i u Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH - kaže Stevandić.

Potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković istakli su da su veoma zadovoljni međustranačkom saradnjom i načinom na koji Ujedinjena Srpska brani interese Republike.

- Želim im puno uspjeha u budućem radu. Prošli smo mnogo teških trenutaka kada je riječ o Srpskoj, ali i o određenim političkim izazovima koji se odnose na nivo BiH. Sigurna sam da će naša saradnja biti unapređivana na zadovoljstvo članova dvije političke partije - istakla je Cvijanovićeva.

Višković rekao je da je Ujedinjena Srpska, za četiri godine funkcionisanja, uradila više od nekih političkih partija koje postoje 20 godina.

- U prilici smo danas da našem koalicionom partneru poželimo da u narednom periodu bude bolji, jači i stabilniji. Ujedinjena Srpska zna šta i kako treba da radi i drago mi je što su zastupljeni i u parlamentu BiH - naveo je Višković.


Na svečanosti su uručene i plakete najistaknutijim aktivistima Ujedinjene Srpske. Najavljeno je i objavljivanje brošure sa 63 razvojna projekta, koja je ova stranka osmislila za lokalne zajednice.