latinica  ћирилица
22/11/2019 |  20:01 ⇒ 20:07 | Autor: RTRS

Goleada u Humskoj; Partizan napunio mrežu Јavora (VIDEO)

Fudbaleri Partziana u premijernom meču 17. kola Јelen Superlige Srbije savladali su Јavor sa 6:2, i smanjili zaostatak za Zvezdom na pet bodova.

Iako su gosti iz Ivanjice već u drugom minutu preko Petkovića najavili moguće iznenađenje, od toga nije bilo ništa jer su "crno-bijeli" do kraja meča napunili mrežu Јavora.

Sadik je u 9. minutu donio izjednačenje, a Ostojić šest minuta kasnije već preokrenuo tok meča na mlin izabranika Save Miloševića.

Do kraja poluvremena Sadik i Miletić su još po jednom pogodili mrežu Lazovića, da bi u nadoknadi prvogt dijela Krntić smanjio na 4:2.

U nastavku "Parni valjak" još dva puta pogađa mrežu Јavora, Sadik dolazi do het trika, a Stevanović stavlja tačku na i u meču u kojem su strijelci bili veoma raspoloženi.

Partizan je ovim trijumfom došao do druge pozicije sa 35 bodova, pet manje od komšija iz Ljutice Bogdana, koji imaju i meč manje.

"Crno-bijeli" su prestigli Vojvodinu na drugom mjestu tabele, ali i dalje mogu da padnu na treće mjesto ukoliko Čukarički pobjedi Rad u nedjelju.

U narednom kolu, 30. novembra, Partizan gostuje Mačvi, dok Јavor dočekuje Radnički.