latinica  ћирилица
23/11/2019 |  14:30 ⇒ 18:01 | Autor: sputniknews.com

Enigmatični snimci sa Međunarodne svemirske stanice (VIDEO)

Fotografije sa Međunarodne svemirske stanice koje su objavljene na Јutjubu pokazale su da nešto leti kroz oblake i ostavlja vidljiv, valovit trag iza sebe.
Čudni tragovi (foto: NASA / thirdphaseofmoon / YouTube) -
Čudni tragovi (foto: NASA / thirdphaseofmoon / YouTube)

Administratori stranice koja se bavi teorijama zavjere sugerišu da je u pitanju eksperiment, dok je u komentarima "isplivala" i teorija o uređaju za kontrolu vremena.

Administratori kanala na Јutjubu "Blejk i Bret Kouzins" sumnjaju da NASA i Međunarodna svemirska stanica sprovode misteriozni eksperiment i testiraju "novu svemirsku tehnologiju". Oni su sugerisali da fotografije koje je objavila NASA mogu ukazivati i na "neku vrstu tajnog zvučnog oružja".

Fotografije Atlantskog okeana na obali Antarktika, snimljene iz svemira, pokazuju "da se nešto probijalo kroz oblake, stvarajući talase kakve još nismo vidjeli", objašnjava jedan od teoretičara zavere.

- Kakva vrsta tehnologije se provlači kroz oblake, sječe ih i stvara efekt talasa? Šta god da je, ogromno je - rekao je Bret.

Činjenica da je Međunarodna svemirska stanica bila na tačnoj lokaciji kako bi uslikala neobične pojave navela ga je da zaključi da je ovo bio eksperiment.

Јedan od komentatora je čak posumnjao da je u pitanju nešto što ima veze sa kontrolom vremena.

- Sonična eksplozija, baš ona koja se koristi za kontrolu vremena. Želite dokaz — idite na kanal Majka Moralesa na Јutjubu - navodi jedan od korisnika.

Drugi su bili manje skloni vjerovanju da je riječ o nečemu senzacionalnom, navodeći da je snimljen avion koji prolazi kroz vrh oblaka.