X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
01/12/2019 |  13:51 ⇒ 20:18 | Izvor: RTRS

Rajaner u Banjaluku dovezao stohiljaditog putnika; Letovi po promotivnim cijenama

Aviokompanija Rajaner proslavila je danas dolazak stohiljaditog putnika u Banjaluku od početka poslovanja u novembru 2018. godine.

Direktor Aerodroma Republike Srpske Milan Račić uručio je besplatnu povratnu kartu za Berlin Milovanu Mrđi koji je sletio danas iz Berlina u Banjaluku.

Ovom prilikom Račić je rekao da je veliko zadovoljstvo ugostiti 100.000 putnika na banjalučkom aerodromu.

- Mi ćemo nastaviti uspješnu saradnju sa kompanijom Rajaner koja našim putnicima omogućava konekciju sa Evropom i svijetom, a nama konstantan poslovni rast -  naglasio je Račić.

Povodom proslave stohiljaditog putnika, kompanija Rajaner je pustila u prodaju karte za letove po cijeni od 14,99 evra za putovanja do kraja januara 2020. koje se moraju rezervisati do utorka, 3. decembra na veb stranici kompanije www.Ryanair.com.

Kompanija Rajaner u narednoj godini nudi iz Banjaluke ukupno pet ruta - do Berlina, Brisela, Memingena, Štokholma, a od marta 2020. godine uvodi novu liniju do Frankfurta, što će pomoći u prevozu 160.000 putnika, kaže Denis Barabas iz ove aviokompanije.

- Banjalučki putnici i posjetioci sada mogu rezervisati svoj godišnji odmor na pet ruta sve do oktobra 2020. godine, leteći po najnižim cijenama i sa najzelenijom/najčišćom glavnom aviokompanijom u Evropi, sa najmanjom emisijom ugljen-dioksida - navode iz ove aviokompanije.