latinica  ћирилица
01/12/2019 |  17:00 ⇒ 20:09 | Autor: sputniknews.com

Oglasio se Nauranac koga je preko noći zbog Kosova zapratilo 35 hiljada Srba (FOTO/VIDEO)

Nauranac Anou Debao, koji se ni kriv ni dužan proslavio na Instagramu nakon što je njegova zemlja povukla priznanje Kosova, oglasio se na Instagramu i zahvalio desetinama hiljada pratilaca iz Srbije.
Anou Debao -
Anou Debao

Stanovnik male zemlje Nauru Posebno je istakao stranicu "neguj mo srbski" koja je od njega napravila prvog influensera malecne zemlje na Pacifiku, tako što se pokrenuli akciju da ga zaprati više ljudi nego što ostrvo ima stanovnika.

      View this post on Instagram

JAVIO SE BRAT @anou.debao VIDEO PORUKOM I TAKO ZAOKRUŽIO OVU JEDNU LEPU PRIČU KOJA TRAJE VEĆ PAR DANA! SRBI I NAURANCI BRAĆA ZAUVJEK

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Dec 1, 2019 at 3:54am PST

- Zdravo, ja sam Anou Debao, ovo je odgovor mojim pratiocima iz Srbije kojih je 40.000. Sve je ovo zahvaljujući stranici ’neguj mo srbski‘. Nadam se da sam to dobro izgovorio jer baš ne znam i ne razumem vaš jezik, ali se nadam da ću narednih nedelja i meseci naučiti više od vas. Oprostite mi što sam kasnio sa odgovorima na vaše lajkove, komentare i poruke - rekao je na Instagramu Anou pokušavajući da na srpskom jeziku izgovori ime stranice koja mu je donijela više od 40.000 pratilaca iz naše zemlje.

Anuo je neko vrijeme bio u šoku iznenadnom slavom na internetu i otkriva šta mu je sve prolazilo kroz glavu.

- Dio mene i dalje vjeruje da je ovo jako komplikovana prevara - kaže Anou, ali ipak ne misli da je to slučaj nakon što je isčitao silne komentare i prevodio ih sa srpskog.

Sve je počelo prije nekoliko dana, kad je Nauru, mala ostrvska država u Tihom okeanu nedaleko od ekvatora, povukla priznanje nezavisnosti Kosova.

      View this post on Instagram

OVO JE @anou.debao RANDOM STANOVNIK REPUBLIKE NAURU I IMA 36 FOLOVERA. NAURU IMA 11.359 STANOVNIKA. DALI @anou.debao MORE DIMA FOLOVERA VISE NEGO NJEGOVA DRZAVA STANOVNIKA?! NAPRAVIMO NAJ VECEG NAURANSKOG INFLUENSERA ODNJEGA. FOLOW @anou.debao UOPAAAAAA

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Nov 26, 2019 at 4:47am PST

Nakon toga je šaljiva stranica Negujmo srbski (koju prati 418 hiljada ljudi) podijelila profil nasumične osobe iz Nurua Anoua Debaoa, i pozvala ljude da ga prate.