X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
04/12/2019 |  12:21 ⇒ 13:18 | Izvor: SRNA

Akcija "Fleš": Oduzeti droga, oružje i mobilni telefoni

U policijskoj akciju "Fleš", koja se provodi na području Istočnog Sarajeva, oduzeta je određena količina opojne droge heroina, tableta heptanon, metadon, vatreno oružje, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.
Akcija "Fleš" - Foto: SRNA
Akcija "Fleš"Foto: SRNA

Ona je podsjetila da su u ovoj akciji uhapšena dva lica koja će nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Na području Istočnog Sarajeva provodi se akcija "Fleš" usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

Miljanovićeva je ranije izjavila Srni da akciju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo.

Akcija, kao i sve dalje mjere i radnje provode se pod nadzorom Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, rekla je Miljanovićeva.