latinica  ћирилица
04/12/2019 |  17:07 | Autor: RTS

Zvezda slomila otpor Mladosti (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali u Lučanima Mladost sa 1:0 (0:0) u meču 19. kola Linglong Superlige Srbije.
Crvena zvezda - Lučani (foto: twitter.com/crvenazvezda_en) -
Crvena zvezda - Lučani (foto: twitter.com/crvenazvezda_en)

Fudbaleri Crvene zvezde uspjeli su da probiju bedem ispred gola domaćina. "Crveno-bijeli" su dominirali tokom cijelog meča. Stvarala je Zvezda šanse, ali je izostala realizacija. Domaćin je bio skoncentrisan na odbranu gola, a svoju šansu je tražio iz kontri.

Tokom cijelog meča igralo se uglavnom ispred gola domaćina. "Crveno bijeli" su prijetili iz svih pozicija, međutim svoje šanse nisu iskoristili prije svih Tomane, Ivanić, Marin i Ben.

Ipak, "crveno-bijeli" su probili odbranu Mladosti u 63. minutu. Marin je sjajno uposlio Bena, koji se odlično snašao u šesnaesercu, prevario čuvara i "slabijom" desnom nogom poslao loptu pod prečku, golman Zečević je bio nemoćan.

Potom se domaćin otvorio i pokušao da ozviljnije zapreti, što je otvorili prostor igračima Zvezde da stvore još nekoliko ozbiljnijih prilika pred golom Zečevića, koji je uspio da otkloni opasnost ispred svog gola.

S druge strane Mladost je imala nekoliko izglednih prilika pred golom Borjana, međutim golman "crveno-bijelih" je bio na visini zadatka.

Linglong Superliga 19. kolo:

Inđija - Rad 1:0
Čukarički - TSC 2:1
Mladost - Crvena zvezda 0:1
Voždovac - Radnički Niš 0:0