latinica  ћирилица
05/12/2019 |  11:01 | Autor: SRNA

Banjaluka: Uhapšeno lice za kojim je raspisana potjernica

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali M.K. za kojim je banjalučki Osnovni sud raspisao centralnu potjernicu.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Lice M.K. uhapšeno je juče i biće predato u nadležnost Osnovnog suda Banjaluka, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

U saopštenju je navedeno i da su pripadnici ove uprave juče postupili po prijavi koja je primljena u 13.15 časova da je u banjalučkom naselju Pavlovac izbio požar u hali auto-otpada, koji je u vlasništvu lica čiji su inicijali B.M.

- Požar su lokalizovali pripadnici Vatrogasne brigade Banjaluka. U požaru je pričinjena materijalna šteta, koja će naknadno biti utvrđena - naveli su iz policije.

U požaru nije bilo povrijeđenih lica.

U saopštenju je navedeno i da su pripadnici Policijske stanice Prnjavor juče u mjestu Donji Palačkovci, opština Prnjavor, postupili po prijavi da je na pomoćnom objektu, koji je u vlasništvu lica čiji su inicijali V.M, izbio požar.

Iz policije su naveli da su požar lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor.

U požaru je izgorio dio krovne konstrukcije pomoćnog objekta, kao i određene mašine i alat koji je bio smješten u pomoćnom objektu.

Požar je najvjerovatnije izazvao žar nepažljivo ostavljen u blizini drvenih dijelova objekta koji su se zapalili.

Iz Policijske uprave Banjaluka navode da je prilikom požara nastupila materijalna šteta, koja će naknadno biti utvrđena, ali da nije bilo povrijeđenih lica.